top of page
Blits2.jpg

Пепи Цанкова

    Аз съм Пепи Цанкова, щастлива майка на две момчета. 

    В дългогодишния ми опит като фармацевт, имах безброи проведени разговори с изтощени и тревожни майки. Така желанието ми да помагам и по друг начин, ме срещна с професията Консултант по детски сън. 

    И нещо трепна в мен, имам две деца, които изобщо не спяха добре. С големия ми син не бях спала нормално около 2 години, но хората около мен все ми казваха - "Спокойно, така е, ще мине! Всички бебета не спят, стягай се, ще търпиш!" 

   Познато ли ви е? Оказва се обаче, че не е така! 

    Бебетата имат нужда да ги научиш да спят, те буквално не знаят как да заспиват и ученето започва от деня на раждането им. И това може да стане без бебето да бъде оставено да плаче до изтощение.

epi_svetul-1.jpg

    Като сертифициран консултант, приех за мисия да популяризирам културата на детския сън в обществото ни, да споделям информация за работещ метод и организация за добър и качествен сън на бебето, а от там и на цялото семейство.

    Работя усилено, за да може българската жена да разбере, че да искаш помощ е здравословно, че тя заслужава да получава помощ, за да бъде по-добра за себе си, по-добра за детето си, по-добра и за партньора си.     

    В личен план обичам да правя бижута от камъни, занимавам се от години с йога, медитация, дихателни практики, посещавам обучения и тренинги за личностно развитие. Имам завършен и курс по интериорен дизайн и декорация.

Весела Проданова

55.jpg

    Казвам се Весела и нещото което ме доведе до тук беше една малка неспяща принцеса. И не само. Неспирното ми желание да се развивам, надграждам, изявеният ми интерес от години към всичко свързано с децата, от интериори до методологии на обучение, също казаха своята дума.

  Започнахме с кърменето още в родилната зала. Продължихме до естествено отбиване. Признавам, че ако не бях решила драмата със съня вероятно отдавна сама щях да сложа края му. Преминахме през период на тежки колики, кърмене през час, изключително накъсан нощен сън, изтощителни за всички ни приспивания които понякога продължаваха над час, кратки дневни дремки по 30 минути, твърде късно заспиване вечер и така месеци наред. Съвети получавах всякакви.

     Днес знам, че във всеки е имало по нещо вярно за нас. Беше ми трудно да преценя кое точно. А тогава най-вече имах нужда някой да ми каже къде бъркам, какво да направя, стъпка по стъпка, да сглоби целия пъзел.

Нашите сертификати за
консултанти по детски сън

III-0127 б
III-0124 б
II-0227 б
II-0224 б
I-0304 б
I-0301 б

Мнения за нашата работа като консултанти по детски сън

Прочетете още от нас

bottom of page