top of page

Запишете се за нашия бюлетин! 
Получавайте първи всичко ново от нас!

Благодарим за абонамента!

Свържете се с нас!

Blits2.jpg

Пепи Цанкова

     Аз съм Пепи Цанкова, щастлива майка на две момчета, по образование фармацевт, близо 30 години работих по специалността. С течение на времето, търсенето и стремежа за промяна, в която да вложа вдъхновение, любов и усърдие, ме срещна с професията Консултант по детски сън. И нещо трепна в мен, имам две деца, които изобщо не спяха добре, но хората около мен все ми казваха - "Спокойно, така е, ще мине! Всички бебета не спят, стягай се, ще потърпиш!" Оказва се, че не е така!

   Бебетата имат нужда да ги научиш да спят, те буквално не знаят как да заспиват и ученето започва от деня на раждането им.

epi_svetul-1.jpg

    Като сертифициран консултант, приех за мисия да популяризирам културата на детския сън в обществото ни, да споделям информация за работещ метод и организация за добър и качествен сън на бебето, а от там и на цялото семейство.     

   Виждам необходимост, бъдещите родители да бъдат насочвани и обучавани как да се справят с това малко чудо - качествен бебешки сън, да осъзнаят, че колкото по-рано започнат, толкова повече усилията им ще бъдат възнаградени. И освен за бебето, сън ще има и за тях. :)

Весела Проданова

55.jpg

    Казвам се Весела и нещото което ме доведе до тук беше една малка неспяща принцеса. И не само. Неспирното ми желание да се развивам, надграждам, изявеният ми интерес от години към всичко свързано с децата, от интериори до методологии на обучение, също казаха своята дума.

  Започнахме с кърменето още в родилната зала. Продължихме до естествено отбиване. Признавам, че ако не бях решила драмата със съня вероятно отдавна сама щях да сложа края му. Преминахме през период на тежки колики, кърмене през час, изключително накъсан нощен сън, изтощителни за всички ни приспивания които понякога продължаваха над час, кратки дневни дремки по 30 минути, твърде късно заспиване вечер и така месеци наред. Съвети получавах всякакви.

     Днес знам, че във всеки е имало по нещо вярно за нас. Беше ми трудно да преценя кое точно. А тогава най-вече имах нужда някой да ми каже къде бъркам, какво да направя, стъпка по стъпка, да сглоби целия пъзел.

Нашите сертификати за
консултанти по детски сън

III-0127 б
III-0124 б
II-0227 б
II-0224 б
I-0304 б
I-0301 б

Мнения за нашата работа като консултанти по детски сън